VSS - Miehet, edustus (2 - 2)

Aika: 26.1.2019 11.30
Paikka: Esport-Areena
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


Päivän ainoaan ottelun lähtöasetelmat olivat FC Tuusulalle hankalat. Alla edellisessä pelissä kärsitty joukkueen historian suurin tappio rökäleluvuin 1 - 13. Ja vastaan astelee lauantaiaamun pelissä sarjajohtaja ja lohkon suurin ennakkosuosikki VSS.

Mutta peli eivät onneksi ole veljiä keskenään! Kaukaloon oli karauttanut hädän hetkellä ratsuväki viiden viikonloppulomalaisen voimin ja näin saatiin jalkeille kolme ketjua ja kaksi pakkiparia.

Peli-ilmeemme oli alusta asti taisteleva ja yritteliäs. Usko omiin mahdollisuuksiin kasvoi ottelun edetessä koko ajan ja avauserässä hienon karvauksen jälkeen survottu johtomaalimme oli ansaittu.

VSS painoi kuitenkin koko pelin ajan tiukasti päälle. Liike on heillä todella hyvää ja nopeat ykkösellä lähtevät poikkarit avaavat vastustajan puolustusta välillä oikein komeasti. Kuitenkin tänään maalissa pelannut Markus oli päättänyt sulkea portit ja esitti perushyvän pelin lisäksi lähes kymmenkunta haamupelastusta. Ylivoimaisesti joukkueemme man of the game! Torjunnat Markus Uotila 34 - VSS 13 kertovat omaa kieltään Maken huippupelistä, mutta lukemat eivät ehkä kuvaa täysin ottelutapahtumia. Peliä ei missään nimessä pelattu koko ajan vain yhdessä päässä - laukaisukulttuurissa oltiin vain jäljessä. 

Tänään kyllä jokainen mies taisteli hullun lailla - oli ikää taulussa sitten 16 tai yli 30 vuotta. Peittopeli ja heittäytyminen kaksinkamppailuun oli hienoa katseltavaa. VSS on sarjan selvästi ehjin porukka joka osaa tilanteessa kuin tilanteessa tehdä sekä joukkue- että yksilötasolla oikeita ratkaisuja. Se ei johda sarjaa sattumalta vaan on matkalla vahvasti kohti ensi kauden II-divaripaikkaa. Siksipä onkin pienoinen yllätys se ettei joukkue luota pelkästään urheilullisiin ansioihinsa. Pikku kiusa pelipaitojen väristä sovittaessa tai terävät tönäisyt tilanteiden jälkeen eivät pitäisi kuulua edes tälläkään tasolla pelin henkeen. 

Tuomareiden rooli ei ole kadehdittava varsinkaan silloin kun molemmista joukkueista otetaan vahvasti kantaa tapahtumiin ja tuomioihin. On inhimillistä, että virheitä sattuu, mutta olisi hyvä pystyä niistä myös keskustelemaan. Saamastamme kolmesta jäähystä kahdessa syyksi ilmoitettua virhettä ei todellisuudessa tapahtunut - onneksi ne eivät ratkaisseet pelin lopputulosta. Jäähyjen tappo sarjajohtajaa vastaan oli kuitenkin upea suoritus, kuten koko ottelukin. Tästä jäi oikein hyvä maku - peli  kokonaisuutena oli varmasti yksi tämän lohkon kovimmista ja viihdyttävimmistä taistoista.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 107:18Lepistö JarnoKaunisto Jukka C
2 - 117:00VastustajaVastustaja
1 - 024.43VastustajaVastustaja
2 - 226:08Olander LasseMäkelä Niilo
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uotila Markus
Maalivahti
8Hirvi Patrik
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
11Karjalainen Juuso
Kenttäpelaaja
12Komulainen Leo
Kenttäpelaaja
16Lempinen Tomi
Kenttäpelaaja
22Viisteensaari Oskari
Kenttäpelaaja
26Kaunisto Jukka C
Kenttäpelaaja
27Jokinen Teemu
Kenttäpelaaja
31Savuoja Panu
Maalivahti
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
35Nummi Akseli
Kenttäpelaaja
46Lepistö Jarno
Kenttäpelaaja
47Unkari Arttu
Kenttäpelaaja
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja