Miehet, edustus - HaKi Red (5 - 3)

Aika: 9.2.2019 14.30
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2

Sarjakakkosen AC Haki Redin tiedettiin olevan kivikova nippu liikkuvia, taitavia ja kokeneita pelimiehiä. Tämä oli nähty jo ensimmäisen kierroksen ottelussa jonka heitä vastaan hävisimme. Lähdimme nyt hakemaan revanssia vain voitto mielessä.

Peli alkoi juuri kuten olimme suunnitelleetkin. Hallitsimme palloa ja pidimme vastustajan poissa kunnon maalintekopaikoilta. Pieni kaukalo ehkä vähän suosi meitä sillä taktisesti kypsän peliesityksemme lisäksi vähäisempi tila auttoi meitä estämään Hakia hyödyntämästä nopeaa ja rivejämme avaavaa poikkisyöttöpeliä. Pelasimme kuitenkin upeaa peittopeliä ja Markus maalissa otti jälleen muutaman loistokopin. Toisaalta laukauksissa "maalin suuntaan" olimme selkeästi niskan päällä, mutta torjuntoihin tai maaleihin nuo ohi ja yli menneet lukuisat vedot eivät yltäneet.

Yhtä kaikki - viisi minuuttia ennen pelin loppua johdimme suvereenisti 5 - 0. Hakin päästessä ensimmäistä kertaa pelaamaan ylivoimaa  helähti omassa päässämme kuitenkin heti. Sitä seuranneet loppuminuutit Haki pelasi ilman maalivahtia ja kaunisteli lukemia vielä parilla maalilla. Ottelun voittajasta ei kuitenkaan ollut koko aikana mitään epäselvyyttä.

FC Tuusula pelasi hyvällä ilmeellä, uhrautuvaisesti ja yritteliäästi. Erityismaininta -02 syntyneelle Akselille, joka avasi sarjassa maalitilinsä tehtyään avausosumamme. Pistemiehinä kunnostautuivat erityisesti Juuso (2+1) ja Teemu (1+1). Arvokas voitto ja tärkeät pisteet sarjakakkoselta.

Tämä oli meiltä jo toinen kokonaisuutena erinomainen ottelu peräkkäin.  Edellisellä kierroksellahan tasasimme pisteet sarjakärki VSS:n kanssa ja nyt siis voitimme sarjakakkosen. Tästä oli hyvä lähteä parin tunnin tauolle odottelemaan paikallisvastustaja Blackbirds III:n kohtaamista!