Miehet, edustus - KelA (2 - 2)

Aika: 7.3.2020 19:00
Paikka: Tuusulan Salibandyhalli
Sarja: MIESTEN III-DIVISIOONA, E-S LOHKO 2


Huh-huh...

Olipahan vaikea peli! Teimme töitä kyllä ahkerasti, mutta kun ei mene sisään sitten millään. Laukauksia ei laskettu, mutta jo torjunnoista voi päätellä kummassa päässä peliä käytiin. Markuksella niitä oli 7 ja vastapäässä 16. Sen lisäksi ainakin saman verran lisää ohi ja yli menneitä! KelAn vastahyöökkäykset olivat kuitenkin koko ajan vaarallisia. On taas kiitettävä Markusta maalissa joka torjui harvat mutta vaaralliset vastustajan lähentelyt suvereenisti.

Niilon tasoitusmaali reilu neljä minuuttia ennen loppua saattaa vielä nousta arvoon arvaamattomaan. Uudessa kokoonpanossa pelannut ykköskenttä pelasi fiksusti ja loi useita vaarallisia tilanteita vastaten molemmista maaleista. Puolustajat Niilo, Juha, Jere ja Akke pelasivat erittäin varmasti ja uhrautuvasti - se osasto meillä on kunnossa. 

Pelin tärkeys näkyi taas hyökkäyspelissä hetkittäin otteissa eli aina ei järki pysynyt tilanteissa mukana. Hurja tsemppi ajoi joukkuepelin edelle ja johti lukuisiin vetoihin ensimmäisen karvaajan jalkoihin tai takaseinään vapaana olleen joukkuekaverille syöttämisen sijaan. Pakko on myös todeta, että kahden sentterin puuttuminen peleistä aiheutti aikamoista päänvaivaa kokoonpanoja suunnitellessa.

Tilanne lohkon häntäpäässä säilyi lopulta lähes ennallaan tämän tasapelin myötä. Olemme KelAn kanssa tasapisteissä, mutta edelleen suoran putoajan paikalla. Päivän aikaisemmassa pelissä voittamamme vajaamiehinen LepSu meni vähän yllättäenkin voittamaan Pandat ja karkasi meistä nyt kahden pisteen päähän. Kun otteluita on joukkueilla jäljellä enää kahdesta kolmeen on kaikki vielä mahdollista suuntaan tai toiseen. 

Seuraava pelimme on viikon päästä Myllypurossa juurikin Pandoja vastaan ja viimeinen taas kotihallissa maaliskuun viimeisenä viikonloppuna. Silloin vastassa on Red Stars ja vasta tuon päivän jälkeen tiedämme missä lopullisesti ollaan!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 003:28Vornanen RoopeSimonaho Julius
1 - 105:16VastustajaVastustaja
1 - 2 (yliv.)16:02VastustajaVastustaja
2 - 240:49Mäkelä NiiloNummi Akseli
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Uotila Markus: 7 torjuntaa
Vastustaja: 16 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Uotila Markus
Maalivahti
6Siltala Tuomas
Kenttäpelaaja
7Lindström Tomas
Kenttäpelaaja
8Hirvi Patrik
Kenttäpelaaja
10Vornanen Roope
Kenttäpelaaja
14Huoponen Jere
Kenttäpelaaja
24Aalto Juho
Kenttäpelaaja
29Aaltonen Joonas
Kenttäpelaaja
31Savuoja Panu
Maalivahti
33Mäkelä Niilo
Kenttäpelaaja
35Nummi Akseli
Kenttäpelaaja
73Lindström Lucas
Kenttäpelaaja
80Olander Lasse
Kenttäpelaaja
88Wahlman Tomi
Kenttäpelaaja
91Simonaho Julius
Kenttäpelaaja