Miehillä voitokas sarjakauden avaus

10.10.2020

Miesten edustujoukkueen kauden 2020-2021 sarjapelit pääsivät vihdoin käyntiin kahdella ottelulla Ruskeasuon AC:issä.

Vastassa olivat hyvinkääläinen HakU sekä KorsKaII. 

Nelosdivarin taso oli meille arvoitus, mutta päivän kokemusten perusteella merkittävää eroa viime kauden kolmosdivariin ei juuri ole.

Joukkueemme on keski-iältään nuori, jonka etuna on liikkuvuus ja jaksaminen. Toinen puoli vaa´assa on kokemattomuus ja erityisesti maltin puute. 

Molemmista saatiin tänään näyttöä. Pidimme vauhtia varsinkin otteluiden loppupuolella selkeästi vastustajia enemmän, mutta aina ei maltti pysynyt mukana vaan ratkaisut olivat hätäisiä. Perustotuus siitä että palloa hallitseva joukkue hallitsee myös peliä ei muutu koskaan...yhtä kaikki saimme sarja-avauksesta kuitenkin täyden pistepotin. Lue otteluraportit:

https://www.fctuusula.fi/joukkue8296/ottelut.html?p=333655

https://www.fctuusula.fi/joukkue8296/ottelut.html?p=333656

Joukkueemme pelasi kokonaisuutena kohtuullisen hyvin ja tehot jakautuivat mukavasti kaikkien kentällisten kesken. FCT-toimitus haluaa kuitenkin tehdä päivän peleistä muutaman noston. 

Ensinnäkin A-P Mölsä alkaa selvästi vertyä ja lähestyä sitä tasoa mitä häneltä on totuttu näkemään. Kiemurat eivät ehkä ole niin näyttäviä, mutta maalintekovaisto on edelleen kohdallaan - tänään 4 maalia!

Riku Autio on joukkueen henkinen johtohahmo. Rauhallisuus, peliä aina eteenpäin vievät ratkaisut ja lempeän isällinen nuorempien pelaajien ohjaaminen on hienoa katsottavaa!

Puolustuksen tukipilari Ikosen Janne on nöyrä ja tunnollinen työntekijä. Varmuus ja pelituntuma paranee jatkuvasti, ratkaisut tukevat kentällisen peliä ja siinä sivussa syntyy myös pisteitä.

Maalissa Panu jatkaa varmoja otteitaan. Ei tarvitse aina heitellä kärrynpyöriä tai tehdä tiikerinloikkia - riittää, että hoitaa varmasti sen mikä on hoidettava ja tarjoaa joukkueelle sellaisen perälaudan jonka pitämiseen voi luottaa.

Ketju Leksa, Arttu ja Roope on kokoonpano, joka painaa pelissä kuin pelissä painopisteen vastustajan päätyyn. Kolmikko on oivaltanut, että pallo liikkuu keskimäärin paljon nopeammin kuin mies ja kun tähän lisätään oma luova liike ja taito on touhu välillä tosi viihdyttävää katsottavaa. Tehojakin tulee samalla mukavasti!

Pelit jatkuvat taas kolmen viikon päästä ja nyt omassa tutussa kotihallissa. Silloin vastaan asettuvat MSS ja Helsinki United III. Tervetuloa Tuusulaan!

Pysytelkäähän kanavalla!

10.10.2020Miehillä voitokas sarjakauden avaus
05.10.2020Miesten sarjapelit alkavat!
19.09.2020Edarille jättimenestys RajaCupissa
14.09.2020Miesten edustusjoukkue mittaa lauantaina iskukykynsä!
16.08.2020Miehillä lupaava kauden aloitus - pronssia Askolasta
10.08.2020Miesten edustusjoukkue valmis uuteen kauteen
07.03.2020Miehet edustus - taistelu sarjapaikasta jatkuu
02.03.2020Miesten taistelu jäljellä olevista sarjapisteistä huipentumassa!
22.02.2020Miehille tärkeä piste SBS MODOLta
08.02.2020Edustusjoukkueelle tärkeät pisteet Camposta!

Siirry arkistoon »