Kausiennakko 2019-2020

FC Tuusulan miesten edustujoukkue lähtee kolmannelle kolmosdivarikaudelleen vahvasti nuorentuneena.

Joukkueen runko koostuu vuosikausia yhdessä menestyksekkäästi juniorisarjoja pelanneista nuorista, mutta monessa liemessä keitetyistä toisilleen tutuista pelaajista. Heistä valtaosalla on vahvaa rutiinia miesten otteluista jo aikaisemmilta vuosilta.

Runkoa täydentää muutama edustusjoukkueeseen nostettu lahjakas juniori ja tällä parinkymmenen pelaajan rosterilla FC Tuusula lähtee kilvoittelemaan miesten III-divisioonan Etelä-Suomen kakkoslohkon muiden joukkueiden kanssa.

Usean pelaajan varusmiespalveluksen vuoksi joudumme antamaan kauden mittaan tasoitusta erityisesti joukkueen harjoittelun osalta. Peleihin tulemme todennäköisesti saamaan aina jalkeille enemmän tai vähemmän iskukykyisen joukkueen. Peli-ilme on liikkuva, yritteliäs ja nuoruuden intoa täynnä. Odotettavissa on kerrassaan mielenkiintoinen kausi.

Kymmenen joukkueen lohkossamme kaksi parasta karsii noususta kakkosdivisioonaan. Kaksi viimeistä putoaa suoraan porrasta alemmaksi ja kolmanneksi viimeinen karsii paikastaan nelosdivarin nousijaehdokkaan kanssa.

Lohkossa on vanhoja tuttuja ja uusia joukkueita. Vesi kielellä odotetaan erityisesti taistelua Tuusulan salibandyvaltikasta Kellokosken Alkua vastaan. Lohko vaikuttaa harvinaisen tasaiselta ja selvää suosikkia lohkovoittajaksi ei voi julistaa. Hyvällä valmistautumisella ja kohdilleen osuvilla tähdillä tässä lohkossa voidaan taistella jopa kärkisijoista.

ECG

East City Giants on kolmosen kokeneita joukkueita. Terävin kärki on siirtynyt vuosia sitten muihin joukkueisiin, mutta tämän päivän ECG on todella tasainen. Operoi usein kolmella ketjulla ja fyysinen joukkue lienee jälleen keskikastissa. Näkyykö seuran jenkkifutishistoria joukkueen pelitavassa?

http://www.ecg.fi/salibandy/1-joukkue/

SBS MODO

Kakkosdivarista pudonnut SBS Modo on varteenotettava nippu kolmosen kärkikahinoihin. Kesän aikana muutama rivimies on vaihtanut maisemaa, mutta tilalle on saatu hankittua tuoretta verta. Kakkosessa tilastoilla 4-3-4-11 (voitot-jatkoaikavoitot-jatkoaikatappiot-tappiot) alas tullut joukkue ei ollut täysi heittopussi B-tasolla ja tarjoaa haasteen kaikille joukkueille. Seuraa erityisesto kakkosessa 38 maalia tehnyttä Sami Willbergia. Uusi nousu tavoitteena?

https://www.facebook.com/sbsmodo/

SBS PANDAT

Pandat on jo ”perinteinen” kolmosdivariseura. Viime vuodet tämän sarjatason keskikastissa ovat tehneet joukkueesta varman suorittajan. Minimaalinen pelaajaliikenne kertoo hyvästä hengestä joukkueessa ja voitaneen odottaa tälläkin kaudella 8-2-8, 18 pistettä ja +27 maaliero. Onnistujia laajalla rintamalla.

https://twitter.com/sbspandat?lang=fi

https://www.facebook.com/pandatossut/

LEPSU

Lepsämän Suklaa on yksi kolmosen kiinnostavimpia joukkueita. Pappajengistä löytyy kovia nimiä salibandy- ja elokuva-skeneä seuraaville. Mahdollisesti lohkon vanhin jengi ja tässä joukkueessa se näkyy juonikkuutena. Erikoistunut näyttäviin sommitelmiin ja järkevään pelaamiseen. Seuraa joko Patrick Wardi puhuu enemmän kuin tekee. Taitojen puolesta kärkinippu, mutta riittääkö liike?

https://twitter.com/lepsu_?lang=fi

KELA

Saman kylän joukkue pohjoisesta. KelA on noussut vaihvihkaa muutamassa vuodessa varteenotettavaksi salibandyseuraksi. Monilajiseurana nykyään tunnettu Kellokosken Alku pääsee vääntämään salibandyä hyvissä puitteissa ja onnistunut kesän aikana haalimaan riveihinsä sekä kokemusta että talenttia. Valtaosalla pelaajista on muutakin urheilutaustaa ja hyvä liike on yksi joukkueen
vahvuuksista. Seuraa erityisesti FC Tuusulasta KelAan siirtynytta Ossian Väisästä.
Kolmonen lienee joukkueen sarjataso ja tullee taistelemaan keskikastissa
säilymisestä.

https://kellokoskenalku.sporttisaitti.com/salibandy/salibandy_edustus/

SC KINGS

Nelosesta noussut SC Kings yrittää käyttää valtaansa astetta kovemmissa ympyröissä. Tilastojen valoissa tasainen porukka, joka lähtee haastamaan muut ennakkoluulottomasti. Erityisesti joukkueelta voidaan odottaa värikkäitä otteluraportteja. Ottelutilastot 12-2-4 ja maaliero +26 nelosessa viime kaudella.

https://www.facebook.com/salibandyclubkings/

RED STARS

Nousijajoukkue Helsingin idästä. Voitti lohkonsa pienellä marginaalilla, mutta
silmiinpistävintä oli onnistumiset laajalla rintamalla. On saanut hankittua
riveihinsä kesän aikana lisää syvyyttä ja tulee aladivareissa vietettyjen
kausien jälkeen näyttämään taitojaan kolmoseen. Perinteinen kaveriporukka,
jossa puhalletaan yhteen hiileen. Treenaa paljon muiden joukkueiden kanssa,
joten pelituntuma lienee kohdillaan. Muiden nousijoiden tasolla.

https://www.facebook.com/RedStarsSalibandy/

LIK

Liljendal IK on vakiokasvo näillä divaritasoilla. Viime kaudella putoamis-taistelussa. Elää ykköskentästään ja taistelee jälleen tasaisesti keskikastissa. Viime kaudella maaliero +3 on kuitenkin positiivinen merkintä.

https://www.facebook.com/likinnebandy/

DR

Diablos Rojos on aktiivisella ja sitoutuneella valmentamisella noussut jopa
kakkosdivariehdokkaaksi. Aikaisempien vuosien pisteautomaatti oli viime
kaudella nousukarsinnoissa ja jatkanee samalla kehittymisen tiellä. Varjelee
maaliaan ihailtavasti ja iskee vastaan nopeasti. Maaliero 88-76 kertoo
joukkueesta olennaisen.

Kausi 2019-2020 - Miesten edustusjoukkue kehittyy tavoitteellisesti

FC Tuusulan miesten edustusjoukkue lähtee ”pakollisen välivuoden” jälkeen määrätietoisesti kehittämään joukkuetta kohti PTS-tavoitettaan eli nousua II-divisioonaan.

Kaudella 2019-2020 varusmiespalvelus palauttaa siviiliin parin kentällisen verran nuoria mutta kokeneita pelimiehiä. Myös muutama lahjakas juniori nousee kausittain oman seuran pelaajapolun kautta mukaan edustusjoukkueen rinkiin. Joukkueen taustalla jatkavat tutut vastuuhenkilöt ja harjoitusolosuhteethan kotihallissa prime-time aikoihin ovat jatkossakin suorastaan loistavat.

FC Tuusulan miesten edustusjoukkue tarjoaa Keski-Uusimaalla salibandyn aikuisten kilpajoukkuetta etsivälle vertailun kestävän ja tavoitteellisen vaihtoehdon. Voimme ottaa rinkiin mukaan vielä muutamia pelaajia, joilla on pelikokemusta mielellään vähintään III-divarista. Tarjoamme mielekkään kasvupaikan aikuisten sarjapeleihin myös taitaville valtakunnallisella tai kilpatasolla juniorisarjoja kolunneille tulevaisuuden lupauksille. Edellytämme halua sitoutua joukkueen yhteiseen tavoitteeseen sekä sitä tukevaan määrätietoiseen harjoitteluun.

Lähde mukaan nousukiitoomme!

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Päävalmentaja Esa Karjalainen:
esa.karjalainen@arenacenter.fi
0400439154

Joukkueenjohtaja Matti Siltala:

matti.siltala@pp.inet.fi
0405570501

Miehet edustus kaudella 2018-19

Joukkue on nyt hyvässä kehitysvaiheessa - minimitavoitteena tällä kaudella on säilyttää sarjapaikka kolmosdivarissa.

Porukan perusrunkona on nippu kokeneita, kovia pelimiehiä. Harjoitus- ja pelirinkiin kuuluu lisäksi myös seuran A- ja B-juniori-ikäisiä tulevaisuuden lupauksia.

Pidemmän tähtäyksen tavoite on tarjota seuran omille junioreille selkeä pelaajapolku sekä keski-uusimaalaisille pelaajille laajemminkin mielekäs paikallinen vaihtoehto salibandyn kilpapelaamiseen. Ajan myötä tavoitteena on vakiinnuttaa edustusjoukkueen sarjapaikka vähintään 2.divisioonassa. FC Tuusula on jo lähtenyt systemaattisesti kehittämään myös salibandyn kerhotoimintaa ja näille nuorille on nyt tarjota pitkäjänteinen selkeä tavoite omalla kylällä.

Tuusulassa pelaat hyvässä seurassa ja upeissa harjoitteluolosuhteissa.

Tervetuloa mukaan Keski-Uusimaan kehittyvimpään salibandyseuraan.

Kysy rohkeasti lisätietoa:

Päävalmentaja Esa Karjalainen:
esa.karjalainen@arenacenter.fi
0400439154

Pelaajavalmentaja Riku Autio:

riku.autio@gmail.com
0503751821

Joukkueenjohtaja Matti Siltala:

matti.siltala@pp.inet.fi
0405570501


Uutiset

Miehet edustus - valoa tunnelin päässä (01.12.2019)
Miesten edustusjoukkue avasi vihdoin pistetilinsä III-divisioonassa. Launtain jälkimmäisessä pelissä kaatui LepSu luvuin 4-2, kun aiemmassa ottelussa KeiA voitti..

Taistelu jatkuu... (28.11.2019)
Miesten edustusjoukkueen taistelu sarjapisteistä jatkuu taas lauantaina 30.11. Myllypuron Arena Centerissa.  Lähtötilanne on haastava - Suomen Puolustusvoimien..

Edaria koetellaan - sarjapisteet tiukassa! (16.11.2019)
Lue lisää: https://www.fctuusula.fi/joukkue8296/ottelut.html?p=293352

15.11.2019  Edarin taistelu jatkuu
04.11.2019  Miesten edustusjoukkue kovassa seurassa!
19.10.2019  Edarille toinen tappio
05.10.2019  Sarjapeliavauksen maali-iloittelussa edarille tappio
01.10.2019  Edarin sarjapelit alkavat ensi lauantaina