Kauden käynnistyessä...

Miesten edustusjoukkueen sarjapelit alkavat lauantaina 10.10.2020 kahdella ottelulla Ruskeasuolla.

Tällä kaudellahan joukkue pelaa Etelä-Suomen alueen 4.divarin 6. lohkossa tavoitteenaan ehjä kausi ja toivon mukaan sijoitus lohkon kärkipäässä. Pitkän tähtäyksen tavoite joukkueella on II-divarissa!

Lohkomme muut joukkueet eivät ole suurimmalle osalle nuoria pelaajiamme millään lailla tuttuja - jokunen on nimenä joskus tullut toki jossain turnauksessa vastaan. Sosiaalinen media tai kotisivut eivät myöskään anna kovinkaan paljon ko. porukoista lisätietoa, mutta eivätköhän nuo kauden mittaan tule tutummaksi!

Tämä ei silti tarkoita, että nelosdivarin ero viime kauden kolmoseen olisi kuitenkaan dramaattisen iso. Se on jo harjoitusturnauksissakin nähty. Jos joukkueissa on paljon "jäähdyttelijöitä" korvaa kokemus puutteen liikkeessä ja vastaavasti rosteriltaan nuoremmat kokoonpanot ovat innokkaita, motivoituneita ja matkalla kohti kirkkaampia säbäsaleja!

Kauteen valmistautuminen on joukkueemme osalta sujunut suunnitellusti eli näin koronakurimuksen lisäksi siviilikiireidenkin tuoman epäsäännöllisen harjoittelun parissa. Vahvasti täksi kaudeksi uusiutunut kokoonpanomme on hakenut muotoaan pelistä toiseen.

Kauden alla pelattu AskolaCup sujui kohtuullisesti, RajaCup suorastaan erinomaisesti ja ehdittiinpä pelata vielä yksi erillinen, täysimittainen mutta vähämaalinen harjoituspelikin.

Hyvillä mielin sekä jälleen kerran nöyrästi ollaan kauteen lähdössä - kieltämättä vähän uteliaanakin!

Otteluohjelmamme syyskaudella M4D-06 ES:

10.10.2020 13:00 Miehet, edustus - HaKu, Ruskeasuo

10.10.2020 16:00 KorsKa II - Miehet, edustus, Ruskeasuo

31.10.2020 11:00 MSS - Miehet, edustus, Tuusula

31.10.2020 13:00 Miehet, edustus - Helsinki United III, Tuusula

21.11.2020 13:00 FC BFC - Miehet, edustus, Myllypuro

21.11.2020 16:00 Miehet, edustus - Huuru, Myllypuro

19.12.2020 15:00 Miehet, edustus - JäSen, THT-Center

19.12.2020 17:00 Miehet, edustus - Mallas Stars, THT-Center

Kauden 2020-2021 kynnyksellä...

FC Tuusulan miesten edustusjoukkueen viime kausi päättyi isoon pettymykseen. Ennätystasaisen sarjan päättyminen Koronapandemian vuoksi kesken ennen paria viimeistä ratkaisevaa pelikierrosta johti siihen, että joukkueemme pudotettiin kabinettipäätöksellä sarjaporrasta alemmaksi, kts:

(https://www.fctuusula.fi/joukkue8296)

Pelit jatkuvat siis kaudella 2020-2021 nelosdivarissa. Lohkojaot ovat jo tiedossa ja otteluohjelmaa odotellaan julkaistavaksi minä hetkenä tahansa. Joukkueet eivät ole entuudestaan tuttuja, mutta kokeneita ja taitavia pelimiehiä löytynee jokaisesta kokoonpanosta. Kokemus on osoittanut, että erot eri sarjojen välillä voivat olla hyvinkin pieniä joten nöyrästi olemme uuteen kauteen lähdössä.

Joukkueen rosteri on kokenut viime kauteen verrattuna aikamoisia muutoksia. Nuorta porukkaamme erityisesti koetellut varusmiespalvelus on pääsääntöisesti nyt kaikilla takanapäin, mutta opiskelupaikkojen varmistuminen eri paikkakunnille saattelee ison osan viime kauden pelaajista muihin maisemiin.

Yhdistämme tulevalla kaudella voimamme jälleen Ääri-Jårmataustaisen
miesten kakkosjoukkueen kanssa. Saamme mukaan kentällisen verran lisää kokemusta, voimaa, harkitsevuutta ja peliälyä. Onpa joukossa jokunen paluumuuttajakin. Ja kun tähän lisätään muutama lupaava juniori ja luotettava maalivahtiosasto lähdemme innokkaasti ja luottavaisesti kamppailemaan noususta takaisin kolmosdivariin.

Täydennämme lähiaikoina uusilla nimillä nyt lyhyehköä pelaajaluetteloamme ja lisäämme ottelutapahtumia sitä mukaa kun niitä julkaistaan. Tällä hetkellä tiedossa olevia tapahtumia ovat AskolaGames lauantaina 15.8. sekä perinteiseen tapaan Campossa niin ikään lauantaina 19.9. pelattava RajaCup.

Pysyttele kanavalla!

Katseet kohti kautta 2020-2021

Miesten edustusjoukkueen tavoitteena kaudella 2019-2020 oli säilyttää ensin sarjapaikka III-divarissa ja lähteä seuraavalla kaudella hakemaan määrätietoisesti nousua kohti II-divisioonaa.

Kaudesta tiedettiin tulevan haastavan sillä sekä syys- että kevätkaudella ei harjoituksissa ja peleissä ollut kertaakaan yhtä aikaa koossa koko porukka - hyvä jos puoltakaan...

Keski-iältään ylivoimaisesti lohkon nuorimman joukkueen haasteet keskittyivät erityisesti varusmiespalvelun, opiskelun ja vuorotöiden sovittamiseen harjoitus- ja pelirytmiin.

Syyskausi alkoikin murheellisesti kuudella peräkkäisellä tappiolla. Vuoden vaihteen jälkeen hävisimme kuitenkin enää vain kaksi ottelua ja kuntopuntarissa olimme sarjan neljän parhaan porukan joukossa.

Ennätyksellisen tasainen sarja päättyi kuitenkin koronakurimuksen vuoksi kesken kaiken ja toiveemme noususta pois toisen suoran putoajan paikalta ei toteutunut. Kabinettipäätöksellä sarjamme vaihtui ensi kaudeksi IV-divisioonaan!

Asia jäi kyllä kaivelemaan. Lohkossa oli neljä joukkuetta kahden pisteen ja kuusi neljän pisteen sisällä. Kaksi viimeistä peliä olisivat voineet muuttaa asetelmia vielä rajustikin - varsinkin kun kevään pelit olivat sujuneet hyvinkin nousujohteisesti.

Yhtä kaikki - nyt päät pystyyn ja kohti uuden kauden haasteita. Nuoren joukkueemme runko säilyy koko lailla samana - opiskelupaikkojen varmistuminen ja nuorimpien pelaajien varusmiespalvelu tulee jälleen vaikuttamaan lopulliseen pelaajarosteriimme. Toisaalta kasvanut junioritoimintamme tuottaa jatkuvasti uusia pelaajia miestenkin edustusjoukkueeseen toteuttaen ajatustamme mielekkään pelaajapolun tarjoamisesta omalla paikkakunnalla.

FC Tuusulan miesten edustusjoukkue tarjoaa Keski-Uusimaalla salibandyn aikuisten kilpajoukkuetta etsivälle vertailun kestävän ja tavoitteellisen vaihtoehdon. Voimme ottaa rinkiin mukaan uusia pelaajia, joilla on pelikokemusta mielellään II-IV-divarista ja nälkää sitoutua yhteiseen tavoitteeseemme.

Tarjoamme mielekkään kasvupaikan aikuisten sarjapeleihin myös taitaville valtakunnallisella tai kilpatasolla juniorisarjoja kolunneille tulevaisuuden lupauksille. Edellytämme halua sitoutua joukkueen yhteiseen tavoitteeseen sekä sitä tukevaan määrätietoiseen harjoitteluun. Tavoitteemme on ensi kauden päätteeksi nousu takaisin III-divisioonaan.

Lähde mukaan nousukiitoomme!

Joukkueen taustavoimat säilyvät ennallaan

Päävalmentaja Esa Karjalainen:

esa.karjalainen@arenacenter.fi
0400439154

Valmentaja Tuomo Kuisma

Joukkueenjohtaja Matti Siltala:

matti.siltala@pp.inet.fi
0405570501

Katsaus kauden puolivälissä

Ennen kautta julkaisimme ennakon Etelä-Suomen 3.divarin kakkoslohkon asetelmista. Siinä arvioimme eri joukkueita ja niiden mahdollisuuksia sarjassa.

Nyt kun sarjasta on puolet pelattu ja kevätkausi pyörähtänyt käyntiin on mielenkiintoista vetää hieman yhteen tilannetta ja spekuloida loppukauden näkymiä

FC Tuusulan miesten edustujoukkue lähti kolmannelle kolmosdivarikaudelleen vahvasti nuorentuneena.

Joukkueen runko koostuu vuosikausia yhdessä menestyksekkäästi juniorisarjoja pelanneista nuorista, mutta monessa liemessä keitetyistä toisilleen tutuista pelaajista. Heistä valtaosalla on vahvaa rutiinia miesten otteluista jo aikaisemmilta vuosilta.

Runkoa täydentää muutama edustusjoukkueeseen nostettu lahjakas juniori ja tällä parinkymmenen pelaajan rosterilla FC Tuusula lähti jahtamaan minimissään sarjapaikan uudistamista.

Usean pelaajan varusmiespalveluksen vuoksi joudumme antamaan kauden mittaan tasoitusta erityisesti joukkueen harjoittelun osalta. Peleihin olemme kuitenkin saaneet aina lukumääräisesti riittävän porukan jalkeille, mutta kovin yhtenäisestä joukkueesta – kentällisistä puhumattakaan – emme ole voineet puhua!

Tällä hetkellä ”armeijan vihreissä” on kolme pelaajaa.

FC Tuusulan syyskauden peleistä kuusi ensimmäistä päätyi tappioon ja sitä myötä juutuimme tukevasti sarjataulukon hännillä. Viimeiset neljä peliä ovat antaneet vihjeitä jo paremmasta, joten lähdemme taisteluun sarjapaikan säilyttämisestä toiveikkaana.

ECG

Kausiennakko:

East City Giants on kolmosen kokeneita joukkueita. Terävin kärki on siirtynyt vuosia sitten muihin joukkueisiin, mutta tämän päivän ECG on todella tasainen. Operoi usein kolmella ketjulla ja fyysinen joukkue lienee jälleen keskikastissa.
Näkyykö seuran jenkkifutishistoria joukkueen pelitavassa?

http://www.ecg.fi/salibandy/1-joukkue/

Tätä kirjoitettaessa ECG on sarjassa neljäntenä ja pelannut hyvin. Fyysinen peli on tuonut tulosta, mutta jonkun verran ailahtelua peliotteissa on ollut.
Tuorein päänahka on kevään avauskierrokselta, jolloin kaatui sarjakärki Pandat.

SBS MODO

Kausiennakko:

Kakkosdivarista pudonnut SBS Modo on varteenotettava nippu kolmosen kärkikahinoihin. Kesän aikana muutama rivimies on vaihtanut maisemaa, mutta tilalle on saatu hankittua tuoretta verta. Kakkosessa tilastoilla 4-3-4-11
(voitot-jatkoaikavoitot-jatkoaikatappiot-tappiot) alas tullut joukkue ei ollut
täysi heittopussi B-tasolla ja tarjoaa haasteen kaikille joukkueille. Seuraa
erityisesti kakkosessa 38 maalia tehnyttä Sami Willbergia. Uusi nousu
tavoitteena?

https://www.facebook.com/sbsmodo/

Ennakko-odotuksiin nähden on SBS Modo ollut ehkä pienoinen pettymys. Toisaalta olisi hienoa ajatella, että kolmosdivarin lohkomme taso on niin korkea, että kakkosen meriiteillä ei täällä automaattisesti pärjää. Kummallisesti peli on heillä ailahdellut murskavoitoista rökäletappioihin. Mene ja tiedä – kevätkausi kaiken muuttaa voi.

SBS PANDAT

Kausiennakko:

Pandat on jo ”perinteinen” kolmosdivariseura. Viime vuodet tämän sarjatason keskikastissa ovat tehneet joukkueesta varman suorittajan. Minimaalinen pelaajaliikenne kertoo hyvästä hengestä joukkueessa ja voitaneen odottaa tälläkin kaudella 8-2-8, 18 pistettä ja +27 maaliero. Onnistujia laajalla rintamalla.

https://twitter.com/sbspandat?lang=fi

https://www.facebook.com/pandatossut/

Syyskauden jälkeen sarjan piikkipaikalle kavunneen SBS Pandan vahvat ja tasaiset peliotteet ovat olleet ehkä pienoinen yllätys. Kahdeksan tappiottoman pelin jälkeen kuntopuntari näyttää ainakin hetkeksi alaspäin kahden edellisen pelin päätyttyä tappioon sarja kärkiporukoita ECG:tä ja DR:ää vastaan.

LEPSU

Kausiennakko:

Lepsämän Suklaa on yksi kolmosen kiinnostavimpia joukkueita. Pappajengistä löytyy kovia nimiä salibandy- ja elokuva-skeneä seuraaville. Mahdollisesti lohkon vanhin jengi ja tässä joukkueessa se näkyy juonikkuutena. Erikoistunut näyttäviin sommitelmiin ja järkevään pelaamiseen. Seuraa joko Patrick Wardi puhuu enemmän kuin tekee. Taitojen puolesta kärkinippu, mutta riittääkö liike?

https://twitter.com/lepsu_?lang=fi

Lepsämän Suklaa taistelee sarjan puolivälissä vahvasti pääsystä putoamis-karsintaviivan yläpuolelle. Peliesitykset ovat olleet odotetun kaltaisia – sarjan taso on kova ja joka pisteen eteen on tehtävä hurjasti töitä. Kokemusta ja juonikkuuttakin on, mutta riittääkö liike viemään porukkaa keväällä lohkon keskikastia korkeammalle. Joukkueen pelaajaluettelo on kolmen sivun mittainen, pisteille on yltänyt 14 pelaajaa, mutta Patrick Wardia ei joukossa kuitenkaan ole näkynyt...

KELA

Kausiennakko:

Saman kylän joukkue pohjoisesta. KelA on noussut vaivihkaa muutamassa vuodessa varteenotettavaksi salibandyseuraksi. Monilajiseurana nykyään tunnettu Kellokosken Alku pääsee vääntämään salibandyä hyvissä puitteissa ja onnistunut kesän aikana haalimaan riveihinsä sekä kokemusta että talenttia. Valtaosalla pelaajista on muutakin urheilutaustaa ja hyvä liike on yksi joukkueen
vahvuuksista. Seuraa erityisesti FC Tuusulasta KeLAan siirtynytta Ossian
Väisästä. Kolmonen lienee joukkueen sarjataso ja tullee taistelemaan keskikastissa säilymisestä.

https://kellokoskenalku.sporttisaitti.com/salibandy/salibandy_edustus/

Arvio KeLA:n keskikastiin sijoittumisesta näyttäisi pitävän paikkansa ainakin tässä vaiheessa sarjaa.

Joukkue on kuitenkin pelannut hyvin tasaisia otteluita, kärsinyt niukkoja tappioita ja ottanut muutaman kovan päänahan. Puolustus ainakin toimii – kellokoskelaisille on ehkä vähän yllättäenkin tehty vähiten maaleja ja maalivahti Dani Rinnetmäellä on sarjan paras torjuntaprosentti!

FCT:n toimitus veikkaa KeiA:aa kevään yllättäjäksi, joka voi nousta vielä aivan lohkon kärkikahinoihin. Ykköskentän tutkapari Väisänen/Haapanen on hankala pideltävä!

SC KINGS

Kausiennakko:

Nelosesta noussut SC Kings yrittää käyttää valtaansa astetta kovemmissa ympyröissä. Tilastojen valoissa tasainen porukka, joka lähtee haastamaan muut
ennakkoluulottomasti. Erityisesti joukkueelta voidaan odottaa värikkäitä
otteluraportteja. Ottelutilastot 12-2-4 ja maaliero +26 nelosessa viime
kaudella.

https://www.facebook.com/salibandyclubkings/

Kyyti kolmosdivarissa on ollut jos ei nyt kylmää niin ainakin viileätä tälle nousijaporukalle. Plakkarissa on kaksi voittoa ja kahdeksan tappiota – nousu karsintaviivan yläpuolelle voi olla tässä kovassa seurassa liian haastavaa?

RED STARS

Kausiennakko:

Nousijajoukkue Helsingin idästä. Voitti lohkonsa pienellä marginaalilla, mutta
silmiinpistävintä oli onnistumiset laajalla rintamalla. On saanut hankittua
riveihinsä kesän aikana lisää syvyyttä ja tulee aladivareissa vietettyjen
kausien jälkeen näyttämään taitojaan kolmoseen. Perinteinen kaveriporukka,
jossa puhalletaan yhteen hiileen. Treenaa paljon muiden joukkueiden kanssa,
joten pelituntuma lienee kohdillaan. Muiden nousijoiden tasolla.

https://www.facebook.com/RedStarsSalibandy/

Nelosesta noussut Red Stars on esittänyt erinomaisia peliotteita ja noussut ihan ansaitusti haistelemaan sarjan kärkipaikkoja. Nähtäväksi jää kuinka pitkälle tie keväällä vielä vie. Ennakkoon keskikastiin veikattu porukka on ottanut sieltä hyvinkin vahvan jalansijan!

LIK

Kausiennakko:

Liljendal IK on vakiokasvo näillä divaritasoilla. Viime kaudella putoamis-taistelussa. Elää ykköskentästään ja taistelee jälleen tasaisesti keskikastissa. Viime kaudella maaliero +3 on kuitenkin positiivinen merkintä.

https://www.facebook.com/likinnebandy/

Kuten ennakossa arveltiin on LIK tosiaankin taistellut tasaisesti keskikastissa. Kokeneet pelimiehet osaavat hyödyntää vastaiskut ja ovat muuten tehneet sarjassa ECG:n jälkeen toistaiseksi toiseksi eniten maaleja. Vaikeasti voitettava porukka, joka osaa hyödyntää tehokkaasti vastustajan virheet.

DR

Kausiennakko:

Diablos Rojos on aktiivisella ja sitoutuneella valmentamisella noussut jopa
kakkosdivariehdokkaaksi. Aikaisempien vuosien pisteautomaatti oli viime
kaudella nousukarsinnoissa ja jatkanee samalla kehittymisen tiellä. Varjelee
maaliaan ihailtavasti ja iskee vastaan nopeasti. Maaliero 88-76 kertoo
joukkueesta olennaisen.

Oikeaan oli ennakkomme osunut. DR on tällä hetkellä lohkon piikkipaikalla ja pelaa kirkkaimmissakin saleissa meritoituneiden pelaajiensa kanssa vahvaa ja varmaa salibandya. On päästänyt lohkon joukkueista toiseksi vähiten maaleja. Otteissa on ammattimaisuutta, joka vie tänäkin vuonna nousukarsintoihin!

Mukavaa kevätkautta kaikille - pysytelkää kanavalla!

Kausiennakko 2019-2020

FC Tuusulan miesten edustujoukkue lähtee kolmannelle kolmosdivarikaudelleen vahvasti nuorentuneena.

Joukkueen runko koostuu vuosikausia yhdessä menestyksekkäästi juniorisarjoja pelanneista nuorista, mutta monessa liemessä keitetyistä toisilleen tutuista pelaajista. Heistä valtaosalla on vahvaa rutiinia miesten otteluista jo aikaisemmilta vuosilta.

Runkoa täydentää muutama edustusjoukkueeseen nostettu lahjakas juniori ja tällä parinkymmenen pelaajan rosterilla FC Tuusula lähtee kilvoittelemaan miesten III-divisioonan Etelä-Suomen kakkoslohkon muiden joukkueiden kanssa.

Usean pelaajan varusmiespalveluksen vuoksi joudumme antamaan kauden mittaan tasoitusta erityisesti joukkueen harjoittelun osalta. Peleihin tulemme todennäköisesti saamaan aina jalkeille enemmän tai vähemmän iskukykyisen joukkueen. Peli-ilme on liikkuva, yritteliäs ja nuoruuden intoa täynnä. Odotettavissa on kerrassaan mielenkiintoinen kausi.

Kymmenen joukkueen lohkossamme kaksi parasta karsii noususta kakkosdivisioonaan. Kaksi viimeistä putoaa suoraan porrasta alemmaksi ja kolmanneksi viimeinen karsii paikastaan nelosdivarin nousijaehdokkaan kanssa.

Lohkossa on vanhoja tuttuja ja uusia joukkueita. Vesi kielellä odotetaan erityisesti taistelua Tuusulan salibandyvaltikasta Kellokosken Alkua vastaan. Lohko vaikuttaa harvinaisen tasaiselta ja selvää suosikkia lohkovoittajaksi ei voi julistaa. Hyvällä valmistautumisella ja kohdilleen osuvilla tähdillä tässä lohkossa voidaan taistella jopa kärkisijoista.

ECG

East City Giants on kolmosen kokeneita joukkueita. Terävin kärki on siirtynyt vuosia sitten muihin joukkueisiin, mutta tämän päivän ECG on todella tasainen. Operoi usein kolmella ketjulla ja fyysinen joukkue lienee jälleen keskikastissa. Näkyykö seuran jenkkifutishistoria joukkueen pelitavassa?

http://www.ecg.fi/salibandy/1-joukkue/

SBS MODO

Kakkosdivarista pudonnut SBS Modo on varteenotettava nippu kolmosen kärkikahinoihin. Kesän aikana muutama rivimies on vaihtanut maisemaa, mutta tilalle on saatu hankittua tuoretta verta. Kakkosessa tilastoilla 4-3-4-11 (voitot-jatkoaikavoitot-jatkoaikatappiot-tappiot) alas tullut joukkue ei ollut täysi heittopussi B-tasolla ja tarjoaa haasteen kaikille joukkueille. Seuraa erityisesto kakkosessa 38 maalia tehnyttä Sami Willbergia. Uusi nousu tavoitteena?

https://www.facebook.com/sbsmodo/

SBS PANDAT

Pandat on jo ”perinteinen” kolmosdivariseura. Viime vuodet tämän sarjatason keskikastissa ovat tehneet joukkueesta varman suorittajan. Minimaalinen pelaajaliikenne kertoo hyvästä hengestä joukkueessa ja voitaneen odottaa tälläkin kaudella 8-2-8, 18 pistettä ja +27 maaliero. Onnistujia laajalla rintamalla.

https://twitter.com/sbspandat?lang=fi

https://www.facebook.com/pandatossut/

LEPSU

Lepsämän Suklaa on yksi kolmosen kiinnostavimpia joukkueita. Pappajengistä löytyy kovia nimiä salibandy- ja elokuva-skeneä seuraaville. Mahdollisesti lohkon vanhin jengi ja tässä joukkueessa se näkyy juonikkuutena. Erikoistunut näyttäviin sommitelmiin ja järkevään pelaamiseen. Seuraa joko Patrick Wardi puhuu enemmän kuin tekee. Taitojen puolesta kärkinippu, mutta riittääkö liike?

https://twitter.com/lepsu_?lang=fi

KELA

Saman kylän joukkue pohjoisesta. KelA on noussut vaihvihkaa muutamassa vuodessa varteenotettavaksi salibandyseuraksi. Monilajiseurana nykyään tunnettu Kellokosken Alku pääsee vääntämään salibandyä hyvissä puitteissa ja onnistunut kesän aikana haalimaan riveihinsä sekä kokemusta että talenttia. Valtaosalla pelaajista on muutakin urheilutaustaa ja hyvä liike on yksi joukkueen
vahvuuksista. Seuraa erityisesti FC Tuusulasta KelAan siirtynytta Ossian Väisästä.
Kolmonen lienee joukkueen sarjataso ja tullee taistelemaan keskikastissa
säilymisestä.

https://kellokoskenalku.sporttisaitti.com/salibandy/salibandy_edustus/

SC KINGS

Nelosesta noussut SC Kings yrittää käyttää valtaansa astetta kovemmissa ympyröissä. Tilastojen valoissa tasainen porukka, joka lähtee haastamaan muut ennakkoluulottomasti. Erityisesti joukkueelta voidaan odottaa värikkäitä otteluraportteja. Ottelutilastot 12-2-4 ja maaliero +26 nelosessa viime kaudella.

https://www.facebook.com/salibandyclubkings/

RED STARS

Nousijajoukkue Helsingin idästä. Voitti lohkonsa pienellä marginaalilla, mutta
silmiinpistävintä oli onnistumiset laajalla rintamalla. On saanut hankittua
riveihinsä kesän aikana lisää syvyyttä ja tulee aladivareissa vietettyjen
kausien jälkeen näyttämään taitojaan kolmoseen. Perinteinen kaveriporukka,
jossa puhalletaan yhteen hiileen. Treenaa paljon muiden joukkueiden kanssa,
joten pelituntuma lienee kohdillaan. Muiden nousijoiden tasolla.

https://www.facebook.com/RedStarsSalibandy/

LIK

Liljendal IK on vakiokasvo näillä divaritasoilla. Viime kaudella putoamis-taistelussa. Elää ykköskentästään ja taistelee jälleen tasaisesti keskikastissa. Viime kaudella maaliero +3 on kuitenkin positiivinen merkintä.

https://www.facebook.com/likinnebandy/

DR

Diablos Rojos on aktiivisella ja sitoutuneella valmentamisella noussut jopa
kakkosdivariehdokkaaksi. Aikaisempien vuosien pisteautomaatti oli viime
kaudella nousukarsinnoissa ja jatkanee samalla kehittymisen tiellä. Varjelee
maaliaan ihailtavasti ja iskee vastaan nopeasti. Maaliero 88-76 kertoo
joukkueesta olennaisen.

Kausi 2019-2020 - Miesten edustusjoukkue kehittyy tavoitteellisesti

FC Tuusulan miesten edustusjoukkue lähtee ”pakollisen välivuoden” jälkeen määrätietoisesti kehittämään joukkuetta kohti PTS-tavoitettaan eli nousua II-divisioonaan.

Kaudella 2019-2020 varusmiespalvelus palauttaa siviiliin parin kentällisen verran nuoria mutta kokeneita pelimiehiä. Myös muutama lahjakas juniori nousee kausittain oman seuran pelaajapolun kautta mukaan edustusjoukkueen rinkiin. Joukkueen taustalla jatkavat tutut vastuuhenkilöt ja harjoitusolosuhteethan kotihallissa prime-time aikoihin ovat jatkossakin suorastaan loistavat.

FC Tuusulan miesten edustusjoukkue tarjoaa Keski-Uusimaalla salibandyn aikuisten kilpajoukkuetta etsivälle vertailun kestävän ja tavoitteellisen vaihtoehdon. Voimme ottaa rinkiin mukaan vielä muutamia pelaajia, joilla on pelikokemusta mielellään vähintään III-divarista. Tarjoamme mielekkään kasvupaikan aikuisten sarjapeleihin myös taitaville valtakunnallisella tai kilpatasolla juniorisarjoja kolunneille tulevaisuuden lupauksille. Edellytämme halua sitoutua joukkueen yhteiseen tavoitteeseen sekä sitä tukevaan määrätietoiseen harjoitteluun.

Lähde mukaan nousukiitoomme!

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Päävalmentaja Esa Karjalainen:
esa.karjalainen@arenacenter.fi
0400439154

Joukkueenjohtaja Matti Siltala:

matti.siltala@pp.inet.fi
0405570501

Miehet edustus kaudella 2018-19

Joukkue on nyt hyvässä kehitysvaiheessa - minimitavoitteena tällä kaudella on säilyttää sarjapaikka kolmosdivarissa.

Porukan perusrunkona on nippu kokeneita, kovia pelimiehiä. Harjoitus- ja pelirinkiin kuuluu lisäksi myös seuran A- ja B-juniori-ikäisiä tulevaisuuden lupauksia.

Pidemmän tähtäyksen tavoite on tarjota seuran omille junioreille selkeä pelaajapolku sekä keski-uusimaalaisille pelaajille laajemminkin mielekäs paikallinen vaihtoehto salibandyn kilpapelaamiseen. Ajan myötä tavoitteena on vakiinnuttaa edustusjoukkueen sarjapaikka vähintään 2.divisioonassa. FC Tuusula on jo lähtenyt systemaattisesti kehittämään myös salibandyn kerhotoimintaa ja näille nuorille on nyt tarjota pitkäjänteinen selkeä tavoite omalla kylällä.

Tuusulassa pelaat hyvässä seurassa ja upeissa harjoitteluolosuhteissa.

Tervetuloa mukaan Keski-Uusimaan kehittyvimpään salibandyseuraan.

Kysy rohkeasti lisätietoa:

Päävalmentaja Esa Karjalainen:
esa.karjalainen@arenacenter.fi
0400439154

Pelaajavalmentaja Riku Autio:

riku.autio@gmail.com
0503751821

Joukkueenjohtaja Matti Siltala:

matti.siltala@pp.inet.fi
0405570501


Uutiset

Miehillä voitokas sarjakauden avaus (10.10.2020)
Miesten edustujoukkueen kauden 2020-2021 sarjapelit pääsivät vihdoin käyntiin kahdella ottelulla Ruskeasuon AC:issä. Vastassa olivat hyvinkääläinen HakU sekä KorsKaII..

Miesten sarjapelit alkavat! (05.10.2020)
Miesten edustusjoukkueen sarjapelit alkavat lauantaina 10.10.2020 kahdella ottelulla Ruskeasuolla. Tällä kaudellahan joukkue pelaa Etelä-Suomen alueen 4.divarin..

Edarille jättimenestys RajaCupissa (19.09.2020)
Miesten edustusjoukkue esitti upeita otteita RajaCupissa voittaen viisi ottelua putkeen matkalla finaaliin. Lauantain kunniaksi olimme saaneet jalkeille lähes koko..

14.09.2020  Miesten edustusjoukkue mittaa lauantaina iskukykynsä!
16.08.2020  Miehillä lupaava kauden aloitus - pronssia Askolasta
10.08.2020  Miesten edustusjoukkue valmis uuteen kauteen
07.03.2020  Miehet edustus - taistelu sarjapaikasta jatkuu
02.03.2020  Miesten taistelu jäljellä olevista sarjapisteistä huipentumassa!