Miesten edustusjoukkue kovassa seurassa!

04.11.2019

Miesten III-divisioonan 2.lohkon otteluja on takana nyt neljä ja niistä tuloksena yhtä monta tappiota. Meidän lohkomme on todella kovatasoinen - sen joukkueet vilisevät entisiä divari- ja liigapelaajia. Salibandyn maailmanmestarina maamme lajikulttuuri on vahvaa ja alemmatkin sarjat ovat täynnä tasokkaita pelureita - se taas tuo mukanaan tason nousun kautta linjan.

Kauden alla tiesimme että keski-iältään alle 20 vuotias kokoonpanomme ei tule pääsemään helpolla. Olkoonkin, että monella junioreistamme oli jo jonkun verran kokemusta aikuistenkin peleistä. Pelkästään aikuisten sarjoissa viime kaudella pelanneita ei joukkueessamme kuitenkaan ole kuin yksi - VSS:sta siirtynyt Antti.

Intoa, liikettä ja luovuutta meillä riittää, mutta maltti ja harkinta eivät tahdo aina oikein kulkea samassa tahdissa. Näissä peleissä ei ole aikaa jäädä miettimään, kaveri on ihossa kiinni heti. Pelkkä kova liikekään ei auta jos se ei vie itse peliä eteenpäin. Virheitä on tehty aivan hirvittävä määrä, mutta on todettava, että mukana on ollut huonoa onneakin. Olemme jokaisessa pelissä voittaneet esim. laukaisutilastot selvästi - pallot vain ovat ohjautuneet liiaksi yli ja ohi.

Varusmiespalveluiden vuoksi emme vain ole pystyneet harjoittelemaan vakiokentällisillä ja peleihin on aina koottu kulloinkin mukaan pääsevät. Määrää on usein riittävä, mutta miehet rinnalla vaihtuvat kiivaasti. Pelimme on joka tapauksessa ollut paljon parempaa kuin mitä pistetaulukko osoittaa.

Päätä ei ole kuitenkaan syytä painaa pensaaseen, vaikka viimeistään nyt on käynyt täysin selväksi, että tässä sarjassa lähdemme jokaiseen peliin nöyrästi haastajina.  Otteluita on yhteensä vielä 14 pelaamatta, joten vielä on aikaa kevääseen asti kääntää varsinkin niukat tappiot voitoiksi.

Parin viikon päästä la 16.11. Campossa vastaan astelee SBS MODO. Kuvaavaa sarjan tasolle on, että tämä viime kaudella vielä kakkosdivarissa pelannut kokoonpano on nyt neljän pelin jälkeen viimeistä edellisenä. Se ei kerro mitään joukkueen heikkoudesta vaan laadukkaan sarjan tasaisuudesta. 

19.09.2020Edarille jättimenestys RajaCupissa
14.09.2020Miesten edustusjoukkue mittaa lauantaina iskukykynsä!
16.08.2020Miehillä lupaava kauden aloitus - pronssia Askolasta
10.08.2020Miesten edustusjoukkue valmis uuteen kauteen
07.03.2020Miehet edustus - taistelu sarjapaikasta jatkuu
02.03.2020Miesten taistelu jäljellä olevista sarjapisteistä huipentumassa!
22.02.2020Miehille tärkeä piste SBS MODOLta
08.02.2020Edustusjoukkueelle tärkeät pisteet Camposta!
03.02.2020Miehillä lauantaina neljän pisteen peli!
25.01.2020Miehille taistelusta huolimatta kaksi tappiota

Siirry arkistoon »